Élesztőház

sörök

konyha

rövidek

borok

kávé

sörfőzés

Nagyot szólt ez a nyár, mi pedig tele vagyunk sztorikkal, amiket nem tudunk magunkban tartani! Ebben a sztorinkban így vizuális-szöveges formában foglaljuk össze az elmúlt három hónap kalandjait. Tarts velünk egy utazásra az Élesztő forró képarchívumába, és ki tudja, lehet magadra is rátalálsz a válogatásban. Vagy a haverjaidra. Vagy a kutyádra. Ha más nem, kedvenc piádat biztos felleled odalent.

ILYEN VOLT 2021 NYARA AZ ÉLESZTŐBEN, VELETEK

Nem indult könnyen, az biztos.

A tavaszi újranyitás után csak úgy lassan, óvatosan merítettük bele nagylábujjunkat a nyárba. Felelősségteljes maszkviselés, távolságtartás és önmegtartóztatás, nehogy az ital megbontsa rendezettségünket.

Aztán ugrottunk egy hatalmas hasast.

A hűvös tavaszias idő átcsapott kánikulába és a melegebb rétegekkel együtt a maszkok is lassan lekerültek, megteltek a korsók, a feles poharak és megjelentek a kijelzők a kertben. Foci, sör, haverok, csak a sütögetés hiányzott a teljes kertiparti hangulathoz júniusban a Tűzoltó 22-ben.

Néha talán egy kicsit túl lazára vettük a figurát

szólt a ria-ria

és kreatív sálhasználatból sem volt hiány

azért nem mindenki osztozott a szurkolás örömében

egy dologban viszont teljes volt az egyetértés

De az Élesztőház nem csak az Élesztőről szól és ezen a nyáron nem túlzás azt mondani, kivirágzott a kert. Minden értelemben.

A vasárnaponként vendégeskedő Pancs Gasztroplacc rendesen átfesti a hangulatot.

Színeket

Cukiságot

és zenét csempész a délelőtti órákba.

Háromtól viszont mindig visszatérnek a hamisítatlan Élesztő-aromák.

Mint a borgőz

a frissen sültek

a cigik

a blökik

na és a…

…munka illata!

Jó, azért mi sem melóztunk egész nyáron.

Éves csapatépítőnket ezúttal október helyett júliusban tartottuk és jobb, ha tőlünk tudjátok, hogy nem bowlingozni mentünk a bandával. Egészen a Danukanyarig zarándokoltunk, csak hogy ne magunknak kelljen csapolni a sört. A Nagymarosi Danu Bártól indulva végigjártuk az ország legszebb régiójának legjobb ivóit.

Következzen tehát néhány sosem látott, behind the scenes fotó, ahol civilben láthattok minket. Csak, hogy lássátok, kikkel van dolgotok!

Enjoy!

Aztán bizalmasan kezelni a képeket, másnak nem megmutatni!

Csak nekünk volt olyan érzésünk, hogy az idei augusztus egy hétig tartott?

Ahhoz képest azért egészen sok minden történt a ’ház táján:

 

volt rengeteg kutyázás

 

nemzetközi lánybúcsúk

számcserék

randik

nagy zabálások

új körök 

és igéző tekintetek

Az Élesztő lassan egy évtizedes történetének egyik legemlékezetesebb nyarával a hátunk mögött, csak annyit mondhatunk: köszönjük, hogy velünk söröztök, boroztok, kajáltok és piacoztok.

De aztán nem elkeseredni, mert lapozni kellett egyet a naptárban!

Idén ősszel egyet ígérhetünk nektek: bármi is történjen, az Élesztő marad a helyén, ahogy mi is, kedvenc söreitek közelében. Azért néhány meglepetéssel is készülünk, úgyhogy érdemes továbbra is követni bennünket Facebookon, Instagramon és persze olvasni a Kocsmasztorikat.

Egészségedre, ősz!